Forum ciobanesc german
June 14, 2017, 10:00:05 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13   Go Down
  Print  
Author Topic: Atentie de unde va cumparati caini!  (Read 31844 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
RIR
Sr. Member

« Reply #105 on: February 29, 2016, 08:00:59 AM »

Eu sincer nu mai stiu de unde sa cumpar dupa experienta urata de care am avut parte:cumpar catel il duc acasa si a doua zi aflu de aici ca aire parinti cu displasie.norocul meu ca sunt o persoana destul de hotarata si am dus catelul inapoi si banii mi au fost restituiti

@Denis stii care este "marea" tragedie  pe care a trebuit sa o accept si sa o duc in suflet toata viata ??
Faptul ca masculul meu RIR nu poate fi "barbat" ...
Ma uit la el si plange sufletul in mine....
Atat de frumos...atat de nobil...atat de majestos...atat de puternic...
DEGEABA !!!
Visul meu a fost sa-l fac CAMPION  la concursurile de munca ...
iar acum nici macar o monta  normala nupoate sa faca...
Iar castrarea iese din discutie..
Pentru mine castrarea este o MONSTRUOZITATE deoarece este o crima impotriva a tot ce-i maret sa-l castrez pe RIR...
Caut (ca un infractor!!!) prin sate ,pe la tarani catele "lup"  de 2 bani ca sa fac montele necesare mentinerii sanatatii cg-ului meu....
Nu ai idee cum ma simt...

Denis1979
Newbie
*

« Reply #106 on: February 29, 2016, 08:09:38 AM »

Te inteleg perfect doar ca dupa parerea mea trebuia sa iei atitudine sa duci cainele inapoi cum am facut eu acum cred ca o sa merg in germania pt ca nu mai am incredere in nimeni
RIR
Sr. Member

« Reply #107 on: February 29, 2016, 08:21:39 AM »

Te inteleg perfect doar ca dupa parerea mea trebuia sa iei atitudine sa duci cainele inapoi cum am facut eu acum cred ca o sa merg in germania pt ca nu mai am incredere in nimeni
eu am aflat ca are displazie dupa 1 an de zile ....cand deja RIR era "baiatul" meu cel drag !!!
Nu l-as fi dat inapoi nici pentru 1 miliard de euro !!!!!
Nu trebuie sa te duci in Germania ca sa-ti cumperi alt caine .....
Si la nemti exista displazie....
Poti sa cumperi de la orice canisa din Romania dar trebuie sa fii atent ca parintii sa aiba testul de displazie trecut pe pedigree...
ATAT !!
Sunt canise foarte serioase aici in tara....
Crede-ma...
Denis1979
Newbie
*

« Reply #108 on: February 29, 2016, 09:00:11 AM »

Asta e clar ca dupa un an oricum ar fi nuvte mai poti desparti de el.eu am avut noroc l am tinut doar o zi.acum nu stiu ce sa fac si ce sa mai cred
RIR
Sr. Member

« Reply #109 on: February 29, 2016, 09:29:54 AM »

Asta e clar ca dupa un an oricum ar fi nuvte mai poti desparti de el.eu am avut noroc l am tinut doar o zi.acum nu stiu ce sa fac si ce sa mai cred
nu stii ce sa faci ?
pai rasfoieste acest Forum si ai sa vezi ca este plin cu anunturi de vanzare de pui !!!
pe acest forum gasesti o sumedenie de canise FOARTE serioase ...
vezi exista rubrica "Canise ciobanesc german " ...
Un singur lucru sa tii minte : parintii puiului sa aiba trecute pe pedigrre-ul lor testele HD si ED (displazie sold si umar) ..
rexcornish
Jr. Member
**

« Reply #110 on: February 29, 2016, 10:40:13 AM »

Rir, dar ce are cainele tau de zici ca nu poate fi "barbat"?
RIR
Sr. Member

« Reply #111 on: February 29, 2016, 12:20:12 PM »

Rir, dar ce are cainele tau de zici ca nu poate fi "barbat"?
are displazie....
este un caine cu un pedigree de EXCEPTIE care ar fi trebuit sa poata face monte cu femele cu pedigree de EXCEPTIE !!!
as fi putut obtine "dreptul de monta" dar mi-ar fi folosit la ceva Huh
care proprietar al unei femele de TOP si-ar fi dat cateaua la monta la un mascul cu drept de monta dar fara teste de displazie facute Huh
pentru un caine cu "sange albastru"  ca "RIR"  a fi "barbat" inseamna a face monta cu o "marchiza" ,"cpntesa< "ducesa" ,printesa sau,de ce nu cu o REGINA !!!
 Pentru RIR a face monta cu o "femela din popor" nu inseamna a fi "barbat"...deoarece asta poate face orice "maidanez"
Vorba lui Marin Preda din "Morometii" : "Fiecare dupa facultati "...
tevezbd
Full Member

« Reply #112 on: February 29, 2016, 03:33:38 PM »

Denis1979, fara a incerca sa fac reclama cuiva, din propria experienta si din experiente ale unor cunoscuti/prieteni de-ai mei, poti merge cu incredere sa discuti despre achizitionare unui pui de la canisele Von Turenhof si Von Bienenwald.
CristiBurlacu
Hero Member

« Reply #113 on: February 29, 2016, 04:03:35 PM »

@RIR, salut, pot sa explici putin cum ii mentii sanatatea cainelui tau facand monte?
Horatiu Popescu
Hero Member

Oxy von Vifor

« Reply #114 on: February 29, 2016, 08:15:42 PM »

Exact. Conform caror studii medicale e obligatoriu sa montezi un mascul ca sa-l mentii sanatos? Tatal meu are un mascul in varsta de 11 ani care nu a montat niciodata. E perfect sanatos! RIR, cu tot respetul, chiar daca oricine isi poat da cu parerea, nu orice parere e de luat in seama. Incearca sa fii putin mai rezervat, nu mai sari cu sfaturi peste tot ca faci mai mult rau decat bine. Toti mai avem de invatat dar tu discuti de parca ai fi expert. Fii putin mai atent, informeaza-te inainte sa dai sfaturi. Te rog sa nu te superi.
Horatiu Popescu
Hero Member

Oxy von Vifor

« Reply #115 on: February 29, 2016, 08:26:27 PM »

Conform legii este interzis sa reproduci caini fara acte de origine. Tu vrei sa montezi cainele despre care spui ca e displazic cu catele "din popor"! Tu iti dai seama ce vrei sa faci? Ce se va alege de puiutii aceia? Unii vor mosteni displazia cainelui tau. Iti asumi raspunderea? In momentul asta nu esti cu nimic mai bun decat crescatorul despre care spui ca ti-a vandut cainele displazic. A, inca ceva. Castrarea nu e deloc o crima. Nu mai judecati lucrurile aiurea.
rexcornish
Jr. Member
**

« Reply #116 on: February 29, 2016, 09:35:31 PM »

Horatiu, mi-ai mers la suflet. Gand la gand.
SabinaIoana
Full Member

« Reply #117 on: February 29, 2016, 10:34:32 PM »

Visul meu a fost sa-l fac CAMPION  la concursurile de munca ...

Si cine va opreste? Displazia nu este o sentinta la o viata lipsita de activitate, dimpotriva, am citit studii in care se vorbeste despre faptul ca o activitate fizica moderata si sustinuta intarzie aparitia simptomelor prin mentinerea  musculaturii. Mai mult de atat, din cate am inteles Rir ar avea a3-noch zugelassen la un picior sau ceva asemanator, nu mai tin minte exact, dar nu displazie grava astfel incat sa nu poata lucra. Sfatul meu, lucrati cu el daca va doriti campion la munca, nu trebuie sa ramana doar un vis.

Caut (ca un infractor!!!) prin sate ,pe la tarani catele "lup"  de 2 bani ca sa fac montele necesare mentinerii sanatatii cg-ului meu....

Sunt atat de multe lucruri in neregula cu fraza asta incat ma abtin.

Goosfraba Kennel
-Bucuresti-
Thara
Global Moderator

« Reply #118 on: February 29, 2016, 10:50:23 PM »

Utilizatorul RIR are ban, datorita repetatelor acuzatii fara dovezi cat si a repetatelor postari cu informatii eronate, jigniri si divagatii. Deci nu va putea raspunde.
SabinaIoana
Full Member

« Reply #119 on: February 29, 2016, 11:05:23 PM »

Utilizatorul RIR are ban, datorita repetatelor acuzatii fara dovezi cat si a repetatelor postari cu informatii eronate, jigniri si divagatii. Deci nu va putea raspunde.

Goosfraba Kennel
-Bucuresti-
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13   Go Up
  Print  

Jump to: