Forum ciobanesc german
January 21, 2017, 03:42:37 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12   Go Down
  Print  
Author Topic: Atentie de unde va cumparati caini!  (Read 27026 times)
0 Members and 6 Guests are viewing this topic.
amzo
Newbie
*

« Reply #45 on: April 25, 2014, 05:34:38 PM »

in decembrie 2009 am cumparat de la domnul Gogutzu pe Lisa Dark Kennel. la 8 luni i-am facut prima radiografie, displazie pe ambele picioare. prima operatie i-am facut-o atunci (cainele abia mai mergea), a doua acum doua luni. din fericire am dat peste un medic bun, si cainele se reface f bine: a doua zi dupa operatie, am mers la pas lejer citiva km.
evident ca l-am contactat pe vinzator si l-am rugat nu sami returneze banii sau sa inlocuiasca puiul (in fond nu-i un papuc pe care-l arunci la gunoi) ci doar sa verifice parintii si sa nu-i mai foloseasca. din pacate, la nici un an de zile vindea pui din aceeasi combinatie...

Gogutzu
Hero Member

Lisa Dark Kennel
« on: December 10, 2009, 10:51:44 PM »
Sheilla99
Newbie
*

« Reply #46 on: April 25, 2014, 06:26:39 PM »

Cum se numesc parintii  ?
Thara
Global Moderator

« Reply #47 on: April 25, 2014, 10:42:45 PM »

http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php/topic,5140.msg113679.html#msg113679
amzo
Newbie
*

« Reply #48 on: April 28, 2014, 11:23:23 AM »

mda, am mai postat pe acest subiect, Thara a gasit mesajul
parintii sint Xsara black tiger si Data dark kennel
ramozamfir
Newbie
*

« Reply #49 on: June 19, 2014, 01:04:43 PM »

buna ziua, noi am achizitionat o femeluta de la canisa ZWEI BRUDER,de la d-nul Adrian SToica ,din Micesti,Arges.super catelusa,dansul super om,ne-a ajutat foarte mult ,inclusiv sa o prezinte la cac-urile din aprilie.asa da oameni,asa da canise!
Nyke99
Hero Member

Enzo von Bismack

« Reply #50 on: July 11, 2014, 08:16:08 PM »

buna ziua, noi am achizitionat o femeluta de la canisa ZWEI BRUDER,de la d-nul Adrian SToica ,din Micesti,Arges.super catelusa,dansul super om,ne-a ajutat foarte mult ,inclusiv sa o prezinte la cac-urile din aprilie.asa da oameni,asa da canise!
Dvs. sunteti un norocos,este bine k se vorbeste despre asa ceva,
sunt crescatori si canise cu mare renume care tepuiesc oameni si de rusine nu se spune nimic sperand k se rezolva,
despre garantie pt.sanatate si temperament cu atat mai rau,
putini cred k iti vor rezolva problema,
ce sa mai vorbim de cei care se bat cu pumnul in piept k pastreaza puritatea rasei,dar iti vand pui fara pedigree,
pentru 125 ron mai ieftin,
dar ei sunt multumiti k nu vei avea monta cu pedigree,si merge afacerea in continuare,
dar urecheaza pe cei care si-au cumparat pui fara pedigree,
tot respectful pentru canisa care ati mentionato mai sus,
sunt  putine cele serioase si foarte multe cu probleme de monte cu genetica proasta sau ne corespunzatoare/boli,etc.
am prieteni care au caini din canisa  Schwarz / Darvaal/ catalinp are pui foarte buni si este foarte correct.

“Asigurati-va ca acest caine va ramane un caine utilitar, pentru ca am muncit spre acest scop toata viata mea”. Cpt. Max Von Stepanitz
marius_bl
Hero Member

« Reply #51 on: July 11, 2014, 10:49:19 PM »

sunt crescatori si canise cu mare renume care tepuiesc oameni si de rusine nu se spune nimic sperand k se rezolva,
despre garantie pt.sanatate si temperament cu atat mai rau,

Si totusi daca nu scrieti nimic concret degeaba postati.

*Link Removed*
Horatiu Popescu
Hero Member

Oxy von Vifor

« Reply #52 on: July 11, 2014, 11:17:46 PM »

Da, ar fi interesant de știut care sunt acei crescători cu renume care tepuiesc clientii.
Nyke99
Hero Member

Enzo von Bismack

« Reply #53 on: July 18, 2014, 08:12:49 PM »

In primul rand imi cer scuze canisei Bismack si lui Vali,
considerand k eu am caine de la ei si ne-vrand sa sune a reclama,
nu am mentionato printe cele de care stiu k nu sunt probleme,
mentionez k cele de sus sunt canise de unde prieteni mei detin caini si desigur nu sunt doar acestea,
dar nu pot vb in necunostinta despre altele.
Am primit cateva mesaje cu canise cu probleme si altele fara probleme,
dar nu sunt eu in masura sa postez nemultumirile altora, daca ei nu au curajul sa le spuna,
poate este mult spus cuvantul"mare renume"mai mult m-am referit la reclama sau cat de cunoscuti sunt.
Eu mi-am tot cautat cainele de prin primavara lui 2013,sunand la mai multe canise s-au crescatori,vizualizand puii cu pedigree pe care ii aveau la vanzare a venit si intrebare:care este cel mai mic pret la care puteti sa imi vindeti un pui,
raspunsul la 90% din intrebari a fost un pret cu pedigree alt pret fara,
diferenta find de la 50euro pana la 200euro,
acum ma intreb unde mai este iubirea de crestere CG sau pastrarea puritati rasei,
de cand un pedigree costa incepand 50euro spre 200euro,
care este interesul de ceri 200 euro,decat sa nu il dai,sa nu poata monta cu catelul.
Crescatori si Canisele care se stiu k cer aceste preturi in plus pentru pedigree,
sa ne explice ei de ce il cer,cand pot cere de la inceput un singur pret pe catel fie 100/200/300/ sau 1000 euro.
cand este obligatoriul k toti puii sanatosi dintr-o monta sa fie declarati pentru pedigree ,
vreti sa faceti si voi un test,sunati la 20 anunturi de vanzare puii din monte cu pedigree si o sa fiti uimiti la cate vi-se ofera cele 2 variante,
k cumparator poate si la primul caine ne vom bucura k l-am cumparat mai ieftin si k nu vrem sa mergem cu el in concursuri,dar peste 2 ani vom avea monte cu ei,si atunci se duce naibi genetica si urlam in gura mare k sunt caini fara identitate sau mai rau pe strada.
Crescatori pot disciplina acest domeniu si emacipa propietari de animale prin exemplu lor,
stand de vorba cu propietari caniselor de mai sus,imi spun k nici o data nu le-au iesit din padoc caine fara pedigree,chiar daca in anumite situati au si pierdut financiar,
jos palaria pentru toti crescatori care au caracter si inima,
Cg puri si buni in frumusete sau munca pot fi si cei fara pedigree,dar sunt fara identitate si vor scoate pui la fel de buni dar fara acte,ar trebui o posibilitate sa poata fi inregistrati.
Vad pe site personae care nici dupa un an nu au mai primit pedigree sau caini cu displazie la care crescatori nu au mai raspuns la tel,sau nu au retras cainii de la monta,
ar trebui facut un pool tabel si trecut in dreptul la fie care crescator sau canisa problemele cu care se intalnesc noi propietari,desigur si unul in care sa le putem multumi celor care merita.
Mai jos este un link in care se specifica la ce sa fi atent si de unde sa il achizitionezi,
bine ca cu noile norme ANSVA sa mai facut putina curatenie.
Persoanele care se vor supara sau ma vor injura sunt exact cei care se simt cu musca pe caciula. Grin

http://www.click.ro/news/social/vrei-un-caine-de-rasa-iata-la-ce-sa-fii-atent

Pedigree-ul nu este un act opţional, aşa cum sugerează mulţi comercianţi de câini, atunci când propun câini cu pedigree la un preţ mai mare decât cei fără pedigree. Odată înregistrat cuibul, Asociaţia Chinologică Română, prin Cartea de Origini Română, va elibera actele de origine pentru toţi puiuţii, iar viitorii stăpâni intră în posesia pedigree-ului fără a fi nevoiţi să achite vreo taxă. De cele mai multe ori, cei care spun că au pedigree „la comandă" vă vor înmâna nişte acte false, fără valoare.

“Asigurati-va ca acest caine va ramane un caine utilitar, pentru ca am muncit spre acest scop toata viata mea”. Cpt. Max Von Stepanitz
tafarel
Hero Member

« Reply #54 on: July 18, 2014, 09:02:45 PM »

Bine punctat dar totusi eu cred ca cineva ar fi bine sa o faca si o sa vedeti ca este mai greu doar inceputul ....

Nyke99
Hero Member

Enzo von Bismack

« Reply #55 on: July 18, 2014, 09:12:16 PM »

Buna ziua, abia acum vad ca exista un astfel de topic, dar este adevarat nu m-am uitat la sectiunea "circ". Catelul l-am cumparat in luna iulie 2013 de la "canisa Von haus Godra" la varsta de 3 luni si jumatate din monta  Voros Farkas Bencze si Aliz vom Haus Szasz. In luna octombrie la radiografie s-a descoperit displazie la ambele picioare din spate , piciorul drept avand o displazie severa. Piciorul era aproape iesit afara. Norocul nostru a fost ca am dat peste un doctor foarte bun si am reusit sa o operam la ambele picioare. Imi mai ramane sa merg la radiografie probabil la jumatatea lui aprilie sa vedem cum sta piciorul drept, speram sa fie bine.La ora actuala piciorul este la locul lui , catelul este ok cu chef de joaca de mancare si toate cele. Daca aveti nevoie de radiografiile de dinainte de operatie si dupa le pot incarca fara nicio problema.
   Intre timp am tot solicitat de la proprietarul canisei Pedigreeul catelului si i-am si specificat ca am nevoie de el pentru ca nu pot castra catelul pana la 3-4 ani, iar acesta nu se mai oboseste sa raspunda nici la telefonul personal si nici la mesajele de pe forum.
   Singurul lucru pe care pot spune ca l-am invatat , avand in vedere banii investiti in operatii , medicamente drumuri si toate cele este simplu : daca mai vreau sa imi cumpar caine vreodata sa nu il cumpar din Romania. Pentru orice alte intrebari stau la dispozitie. Pozele cu radiografiile le pot pune fara nicio problema, dar pot sa o fac diseara  pentru ca acum sunt la munca.
  PS : Topicul asta ar trebui sa stea la Anunturi Vanzari-Cumparari , parerea mea, pentru ca inainte sa isi ia omul un caine pe care o sa il aiba pentru urmatorii 7-10 ani sau mai mult sa stie in ce se baga.
  Toate cele bune.

Ce naibi ne ascundem dupa degete,daca nu suntem "golani"macar barbati sa fim,
uitati un caz in care vanzatorul nu se dezvinovateste sau il ignora pe saracul propietar,
sa spuna propietarul daca sa rezolvat problema si care a fost cauza(ce bani a platit si ce bani I-au fost ceruti pe catel).

Nyke99
Hero Member

Enzo von Bismack

« Reply #56 on: July 18, 2014, 09:13:37 PM »

Am prieteni care si-au luat un pui de la o anume canisa.Si nu vorbim despre acele asa-zise "canise": premium, Oradea si cate or mai fi.  Pana sa-l ia au tot cautat referinte despre acea canisa si au gasit un singur comentariu negativ. Au fost indignati de faptul ca cei care isi iau teapa nu posteaza. Si-au luat si ei teapa. I-am intrebat de ce nu posteaza? Mi-au spus ca :" ei, deocamdata e bine-sanatos puiul, e frumos si jucaus si se ne rugam sa nu aiba probleme. Daca ne-am luat plasa, asta e. Noi il iubim asa cum este". Cred ca, din pacate, cam asa gandesc toti cei care nu vor sa povesteasca. Poate si de rusine, nu stiu. De aceea l-am intrebat pe Tara Alpha de Riba de carnetel de sanatate, de discutia cu domnul Petrica despre testele de displazie...Prietenii mei nu au primit , nici macar, carnetel de sanatate la 6 saptamani. Deci deparazitare interna 0, vaccin 0. IAr despre testele de displazie ale parintilor..cainii lui nu au avut niciodata probleme cu asa ceva. S-a laudat ca detine, nu mai stiu, 30-40 de femele. Cum ar putea fi prietenii mei siguri ca, in cazul in care vor primi pedigree-ul, mama puiului e chiar cea care figureaza in pedigree? M-as fi bucurat daca tara de riba ar fi raspuns la intrebari ca sa confirme sau sa infirme daca si el a patit asa ceva.
Alt caz,ce sa mai intamplat aici?

Thara
Global Moderator

« Reply #57 on: July 18, 2014, 09:39:49 PM »

Legat de canisa vom Haus Godra... aici sunt cateva postari cu MARI semne de intrebare asupra seriozitatii proprietarului canisei, care atunci cand toate erau bune raspundea mesajelor iar ulterior cand au inceput sa fie puse intrebari despre pedigree-ul catelului achizitionat (care nu a ajuns nici dupa 1 an si jumatate) , brusc nu a mai stiut sa raspunda :

http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php/topic,7572.msg184229.html#msg184229

http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php/topic,7572.msg193331.html#msg193331

http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php/topic,7572.msg229702.html#msg229702

http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php/topic,7572.msg238419.html#msg238419

http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php/topic,7572.msg244683.html#msg244683
Nyke99
Hero Member

Enzo von Bismack

« Reply #58 on: July 18, 2014, 09:48:27 PM »

in decembrie 2009 am cumparat de la domnul Gogutzu pe Lisa Dark Kennel. la 8 luni i-am facut prima radiografie, displazie pe ambele picioare. prima operatie i-am facut-o atunci (cainele abia mai mergea), a doua acum doua luni. din fericire am dat peste un medic bun, si cainele se reface f bine: a doua zi dupa operatie, am mers la pas lejer citiva km.
evident ca l-am contactat pe vinzator si l-am rugat nu sami returneze banii sau sa inlocuiasca puiul (in fond nu-i un papuc pe care-l arunci la gunoi) ci doar sa verifice parintii si sa nu-i mai foloseasca. din pacate, la nici un an de zile vindea pui din aceeasi combinatie...

Gogutzu
Hero Member

Lisa Dark Kennel
« on: December 10, 2009, 10:51:44 PM »

Alta situatie proasta,
de vreti sa scapati de aceste personaje,
aratatii cu degetul si nu va mai cumpara nimeni de la ei,
sau o va face pe propia raspundere,

Nyke99
Hero Member

Enzo von Bismack

« Reply #59 on: July 18, 2014, 09:50:39 PM »

Daca nu au curaj as putea eu sa imi fac timp si sa postez o adresa de mail in care sa trimita fiecare problemele lor si sa le postez,
dar exista riscul sa denigram anumite persoane din rautatea altora bazata pe minciuni sau invidie,
imi aduc aminte si de Canisa Augustus-Canis care a fost de nota zece,mi-sa oferit caini cu pedigree,pozele multiple cu totii catetii si diferiti la pret doar k individ/aspect,
nota 10:
Canisa Augustus-Canis,
Canisa Von Der Blaro,
Canisa Érmelléki Szépség,
Canisa Von Broos,
Canisa Schwarz,
Canisa Darvaal,
catalinp
Canisa Bismack,
Andy von Grassus
mai sunt multe ok,
eu cu cu acestea am discutat,
va rog cei care le sti sa ii postati,
macar asa vor sti de unde sa cumpere,
daca nu apar cele rele sa aparaa cele bune, Drac Drac Drac Drac
am sa imi citesc mailuri-le si sa vad ce mai gasesc si din cei care mi-au cerut bani in plus pe pedigree sau imi aratau poze din alte canise.

Pages: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12   Go Up
  Print  

Jump to: