Horatiu Popescu
Hero Member

Oxy von Vifor
|
 |
« Reply #135 on: May 23, 2016, 11:01:48 AM » |
|
De fapt, nu ma asteptam la niciun fel de răspuns pentru că nu ai cum să răspunzi. Am formulat acele întrebari pentru ca cei care citesc acest topic să aibă o vedere mai largă asupra lucrurilor. Cam atât am avut de zis.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KANGDANLIN
|
 |
« Reply #137 on: May 24, 2016, 05:15:25 PM » |
|
Bobo..vorbesti de parca ai fi undeva deasupra!...recunosc ca nu te suspectez de rea credinta! ce am scris mai devreme nu era cu o directie anume!
Repet...calitatea cainilor in Romania la momentul actual este cel mult mediocra, iar crescatorii in cazul in care nu sunt habarnisti ( majoritatea), atunci sunt de rea credinta! ca sa nu spun alt cuvant.
De dresori nu mai zic...praf de la un cap la celalalt!
Daca esti un incepator, si vrei un caine...cel mai bun sfat pe care ti-l poate da cineva e sa stai cat mai departe de ceea ce inseamna chinologie in Romania! show sau de munca fara exceptii!
Dupa cum evolueaza lucrurile va fi si mai rau!
Nu va obositi sa dati replica in scris. Nu-mi face placere sa dialogam. Ce am scris era pentru cei care se gandesc sa investeasca, timp si bani in domeniu!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alipe
|
 |
« Reply #138 on: May 24, 2016, 10:22:35 PM » |
|
Bobo.....recunosc ca nu te suspectez de rea credinta! ...crescatorii in cazul in care nu sunt habarnisti ( majoritatea), atunci sunt de rea credinta!
Clar... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alipe
|
 |
« Reply #139 on: May 24, 2016, 10:44:13 PM » |
|
Kangdanlin exagerezi si si ce priveste onestitatea crescatorilor straini si in ce priveste generalizarea crescatorilor autohtoni! Din contra eu ii incurajez pe incepatori sa se documenteze, sa stie bine ce vor si sa cumpere din tara unde se pot gasi caini pt toate gusturile, inclusiv din monte facute afara. Pentru un incepator, fara experienta, nu merita (daca nu-l dau banii afara din casa) sa suporte niste costuri suplimentare si uneori semnificative, pentru ceva comparabil cu ce e la noi. Lucrurile se schimba daca esti dresor sau crescator cu experienta si stii exact ce vrei, cum sa obtii si nu gasesti la crescatorii locali.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

|
 |
« Reply #140 on: May 25, 2016, 04:45:31 PM » |
|
Kangdanlin..., nu sunt dispus sa intru in discutii de nici un fel cu nimeni de pe aici, de data asta, dar desi poate parea incredibil  , trebuie sa-i dau dreptate lui "alipe". Nu cunosc detalii legate de ceea ce te face sa exprimi astfel de pareri legate de crescatorii, dresorii si cainii din tara, dar recunosc ca ma surprinde. Acum cativa ani erai foarte convins de anumite lucruri. In sfarsit, cred ca exista si pe la noi oameni seriosi si hoti, cel putin in aceeasi masura in care exista peste tot in lume. Poate ca suntem putin intarziati din punct de vedere al calitatii cainilor, dar nici tari cu experienta chinologica mai mare (vezi Ungaria), nu stau cu mult mai bine. Nu fii convins ca atunci cand vrei sa cumperi un caine de calitate, de la crescatori din lumea buna a chinologiei, vei primii ceea ce ai platit.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
remus67
Jr. Member

|
 |
« Reply #141 on: May 29, 2016, 04:07:38 PM » |
|
Mie, in schimb, chiar mi se pare incredibil ca ma bag in acest gen de discutii! Si totusi... Ce rahat ne face sa credem ca detinem adevarul absolut!? Infatuarea!? Lipsa de ''cultura'' generala!? Lipsa oricarei informatii veridice!? Habar n-am, si lucrul asta ma sperie! Sapam...si sapam...si: unii fac afaceri din asta, altii fac pasiuni...unii fac ''ce le place'' in contradictie cu ''ce erau pregatiti sa faca''... La obiect! Cati din crescatorii de cg din Ro sunt dispusi sa participe la un studiu care sa stabileasca, odata si pentru...veci...cati caini din canisa lor au displazia SV si cati Ro, Yug, Hu...etc? Sa intreb? Raman cu intrebatul! Si cu dusmanii! Incep eu! Am 5 (cinci) cg par lung. Cumparati cu eforturi financiare mari, coroborat cu pretul pietei la vremea respectiva... Toti, desi era relativ simplu...au confirmat ca (desi au par lung...sau tocmai de aia), si competitia redusa...ba, m-am saturat de voi! Am '';spe'' titluri si cupe si B....ce vreti voi! Uitati un lucru...parul lung era, pana acum 7/8 ani... ceva de ascuns!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
remus67
Jr. Member

|
 |
« Reply #142 on: May 29, 2016, 04:51:41 PM » |
|
Ma musca primul meu pui, din prima mea monta! O sa creasca!El, nu stie ca are gene de campiopn! Nici macar ca, s-ar putea, sa fie displazic! Astept discutiile! Eu....ma abtin!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
remus67
Jr. Member

|
 |
« Reply #143 on: May 29, 2016, 05:29:29 PM » |
|
Cine-i vinovat!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
remus67
Jr. Member

|
 |
« Reply #144 on: May 29, 2016, 05:41:42 PM » |
|
Bataia e la par scurt! Aveti o problema?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
David2014
Jr. Member

|
 |
« Reply #145 on: June 25, 2016, 01:00:02 PM » |
|
Buna ziua! cumparat un mascul cg cu parul lung acum o lună din canisa de casa silva din un um care sta in zone drumul taberei, cand am cumparat am vrut cu pedigree si am plătit in plus 50 de euro pt pedigree, pana acum am sunat inficara săptămâni pe um respectiv si el spun mi ca este inces la asociații si este nebunie acolo etc ... si pana acum nu am parmit pedigree din el si am sunat astaz si aspus a fost ocupate si cred nu o sa da pedigree nici o data, sa aveti atenția din um asta sa nu cumpărați din el fara act in mâna, atenție mare , um nu este fric din dumnezeu face ori ce . Multumesc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FlorinC.
Jr. Member

|
 |
« Reply #146 on: June 25, 2016, 05:43:33 PM » |
|
Esti de origine romana? Doar din pura curiozitatem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
David2014
Jr. Member

|
 |
« Reply #147 on: June 27, 2016, 11:33:37 AM » |
|
Atenție atenție atenția! Din canisa de casa silva care sta in drumul taberei este un um nesimti mai si suna si spuna de ce am scris pe forum despre el, a luat bani si a trecut mai mult de 35 de zile si nu a pus act si nici nu vorbește frumos cu clienții lui . Mulțumesc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
David2014
Jr. Member

|
 |
« Reply #148 on: July 04, 2016, 02:14:49 AM » |
|
Atenție
|
|
|
|
|
|
|
|
|
David2014
Jr. Member

|
 |
« Reply #149 on: July 05, 2016, 12:44:19 PM » |
|
Buna ziua !! in martie am cumparat un catel de la canisa CASA DE SILVA de la un anume silviu,un escroc,o zdreanta de om...mi-a spus ca este pui din ATLAS FALVAVOLGYI si mama numai stiu cum a spus,si ca urmeaza sa-mi de-a pedigreul..mi-a spus ca daca vreau pedigree inca 50 euro in plus de pret...cand il sunam sa-l intreb de act,imi spunea ca n-au iesit,ca e nebunie la asociatie,ca mai dureaza,prosteala din asta Si dupa ce am postat aici data trecuta a sunat sa certa cu mine de ce am spus asta , asa ca aveti grija prieteniCANISA CASA DE SILVA ESTE O MARE TEAPA,UN ESCROC ORDINAR!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|