Horatiu Popescu
Hero Member

Oxy von Vifor
|
 |
« Reply #60 on: July 18, 2014, 11:15:52 PM » |
|
Ieri am fost sa vad unul din cateii care au ramas in Brasov. Omul mi-a povestit ca initial a vrut sa cumpere un catel de la canisa Premium, de la Iasi. Intalnirea a avut loc in......parcarea Carrefour! (Am inteles ca in asemenea locuri au loc "tranzactiile" ). Ce l-a determinat pe om sa nu mai cumpere a fost faptul ca puiul pe care il aveau in portbagaj nu semana deloc cu cel prenotat din poza...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #61 on: July 18, 2014, 11:28:00 PM » |
|
Nu exista CANISA Premium, este un SRL nenorocit care foloseste cu nesimtire denumirea de "canisa" pentru a induce in eroare. Bine ca a renuntat omul!
Legat de pozele care nu corespund cu realitatea, aviz crescatorilor, puneti watermark cat mai vizibil si greu de scos pe poze pentru ca astia fura poze la greu de pe site-urile crescatorilor seriosi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ely_Von_Broos
Newbie
|
 |
« Reply #62 on: July 19, 2014, 12:41:54 AM » |
|
Ma bucur ca dupa atitea luni a inteles cineva ca acest topic nu este degeaba si adevarul despre acesti "crescatori" incepe sa iasa la suprafata!
|
|
|
|
|
|
Canisa von Broos
|
|
|
Ely_Von_Broos
Newbie
|
 |
« Reply #63 on: July 19, 2014, 12:45:58 AM » |
|
Nu exista CANISA Premium, este un SRL nenorocit care foloseste cu nesimtire denumirea de "canisa" pentru a induce in eroare. Bine ca a renuntat omul!
Legat de pozele care nu corespund cu realitatea, aviz crescatorilor, puneti watermark cat mai vizibil si greu de scos pe poze pentru ca astia fura poze la greu de pe site-urile crescatorilor seriosi.
Asta este adevarata fata a "canisei" Premium!Poate in sfarsit unii vor intelege! https://www.youtube.com/watch?v=3HhNZjEMdGk&feature=youtu.be
|
|
|
|
|
|
Canisa von Broos
|
|
|
Nyke99
Hero Member

Enzo von Bismack
|
 |
« Reply #64 on: July 19, 2014, 07:43:05 AM » |
|
De ce naiba sa cumperi de la canisa Premium sau din petshop pui fara acte la 150/250euro, cand pe site CG se vand pui cu pedigree de la 600 ron in sus.
|
|
|
|
|
|
“Asigurati-va ca acest caine va ramane un caine utilitar, pentru ca am muncit spre acest scop toata viata mea”. Cpt. Max Von Stepanitz
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #65 on: July 19, 2014, 11:21:20 AM » |
|
Si, ca sa fiu on topic, pui ciobanesc german luat de la canisa de Riba (de catre un amic) la 6 saptamani, fara carnetel de sanatate deci, implicit, fara deparazitare interna, fara vaccin , emaciat, parintii fara teste de displazie, bani ceruti ca avans. Asteptam pedigree-ul.
Ceea ce mi se pare interesant este ca aceasta canisa "de Riba" are anunturi sustinute pe site-ul AChMB. Daca se stie ca sunt asa tepari (am mai vazut cazuri aici pe forum de persoane care s-au "ars" cu aceasta canisa - plini de viermi, fara carnet de sanatate, pui cu demodecie), nu inteleg de ce are "sprijinul" Asociatiei Chinologice.... Asta arata inca odata ca nu tot ce zboara se mananca, chiar si in cazul caniselor inregistrate trebuie facuta o selectie riguroasa de catre viitorul proprietar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nyke99
Hero Member

Enzo von Bismack
|
 |
« Reply #66 on: July 19, 2014, 12:25:34 PM » |
|
Ceea ce mi se pare interesant este ca aceasta canisa "de Riba" are anunturi sustinute pe site-ul AChMB. Daca se stie ca sunt asa tepari (am mai vazut cazuri aici pe forum de persoane care s-au "ars" cu aceasta canisa - plini de viermi, fara carnet de sanatate, pui cu demodecie), nu inteleg de ce are "sprijinul" Asociatiei Chinologice.... Asta arata inca odata ca nu tot ce zboara se mananca, chiar si in cazul caniselor inregistrate trebuie facuta o selectie riguroasa de catre viitorul proprietar.
Stai linistit, hotia la Romani este la ea acasa! de la Cotroceni la groapa de gunoi Glina, deci ce te mira ?
|
|
|
|
|
|
“Asigurati-va ca acest caine va ramane un caine utilitar, pentru ca am muncit spre acest scop toata viata mea”. Cpt. Max Von Stepanitz
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #67 on: July 19, 2014, 01:21:05 PM » |
|
"Deci" nu ma mira nimic din ceea ce am spus, stai linistit, doar scoteam in evidenta un aspect pe care-l consider de luat in calcul, aparent nu toti au priceput "subtilitatile" mele, trebuie sa-mi mai perfectionez tehnica... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nyke99
Hero Member

Enzo von Bismack
|
 |
« Reply #68 on: July 19, 2014, 02:17:54 PM » |
|
cred k nu pricep tocmai cei care ar trebui sa le inteleaga, nu-i intereseaza sau nu au capacitatea. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Izzy
|
 |
« Reply #69 on: July 19, 2014, 02:21:19 PM » |
|
Ar fi interesant de stiut daca cineva dintre cei care s au "ars" cu o canisa sau alta, pe langa scrisul pe forum, s au dus sa o reclame la Asociatia Chinologica. Eu cred ca Asociatia detine "armele" cu care se poate lupta impotriva celor care pacalesc intr un fel sau altul proprietarii. Daca nu, e ca si cum te ar "calca" hotii si nu te ai duce sa faci plangere la politie, ci te ai plange vecinilor, spunandu le cum sa se pazeasca si ei de hoti. E foarte bine ca s a deschis topicul pentru a i avertiza pe viitorii proprietari, dar eu cred ca trebuie facut ceva mai mult. Parerea mea 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
erica12
Newbie
|
 |
« Reply #70 on: July 20, 2014, 11:40:06 AM » |
|
salut, multumesc lui izzy ca m-a ajutat sa imi obtin pedigreeul la catel. se pare ca domnul attila depusese actele pentru monta conform asociatiei din brasov dar nu isi achitase taxele la asociatie. in ceea ce priveste catelul , operat la ambele picioare din spate de displazie , acum sanatos. aveti mare grija cei care cumparati catel de la canisa von haus goddra(personal nu o recomand, pedigreeul mi-a venit la un an distanta de la cumpararea catelului, dezinteresul canisei fata de cumparator , etc.)
legat de reclamatia la asociatie a crescatorilor , nu cred ca le pasa, de la ei vin banii. singurul mod in care se poate combate aceasta problema este informatia pe care o poate obtine un cumparator din topicurile de pe aici si indrumarile pe care le pot primi de la utilizatori mai vechi.
O zi buna.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Izzy
|
 |
« Reply #71 on: July 20, 2014, 03:04:48 PM » |
|
salut, multumesc lui izzy ca m-a ajutat sa imi obtin pedigreeul la catel. se pare ca domnul attila depusese actele pentru monta conform asociatiei din brasov dar nu isi achitase taxele la asociatie. in ceea ce priveste catelul , operat la ambele picioare din spate de displazie , acum sanatos. aveti mare grija cei care cumparati catel de la canisa von haus goddra(personal nu o recomand, pedigreeul mi-a venit la un an distanta de la cumpararea catelului, dezinteresul canisei fata de cumparator , etc.)
legat de reclamatia la asociatie a crescatorilor , nu cred ca le pasa, de la ei vin banii. singurul mod in care se poate combate aceasta problema este informatia pe care o poate obtine un cumparator din topicurile de pe aici si indrumarile pe care le pot primi de la utilizatori mai vechi.
O zi buna.
Nu mie trebuie sa mi multumesti erica12, ci chiar AchMB!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rexcornish
Newbie
|
 |
« Reply #72 on: July 21, 2014, 09:21:00 AM » |
|
Alt caz,ce sa mai intamplat aici?
In cazul asta...inca se asteapta pedigree-ul  Puiuta este bine. Va face, in curand, 6 luni.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rexcornish
Newbie
|
 |
« Reply #73 on: July 21, 2014, 09:32:57 AM » |
|
Thara, ach e doar o fabrica de bani. Ce conteaza daca e samsar sau face magarii atata timp cat plateste taxa de membru la ach, cat mai scoate niste acte (care tot bani inseamna).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nyke99
Hero Member

Enzo von Bismack
|
 |
« Reply #74 on: July 21, 2014, 10:00:09 AM » |
|
In cazul asta...inca se asteapta pedigree-ul  Puiuta este bine. Va face, in curand, 6 luni. Bine k macar catelul este ok, in dorim multa sanatate si sa aiba parte de acte, roagal pe Izzy poate reusete el sa rezolve sau sa iti dea sfaturi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|