rexcornish
Newbie
|
 |
« Reply #75 on: July 21, 2014, 10:07:17 AM » |
|
Multumim, Nyke. Deocamdata e bine. Au fost mici probleme legate de niste dermatite dar nesemnificative fara de problema displaziilor. De la asociatie au primit raspuns cum ca au fost depuse tarziu actele de catre crescator. Sper sa fie asa. Citisem aici ca tot de la de riba au primit actele doar cu scandal.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nyke99
Hero Member

Enzo von Bismack
|
 |
« Reply #76 on: July 21, 2014, 10:09:33 AM » |
|
Bine k macar catelul este ok, in dorim multa sanatate si sa aiba parte de acte, roagal pe Izzy poate reusete el sa rezolve sau sa iti dea sfaturi.
Incearca sa vb cu Doamna Brandusa de la AChMB, te vor sfatui ce sa faci, unde sa reclami si in ce stadiu este pedigree-ul. http://www.achmb.com/
|
|
|
|
|
|
“Asigurati-va ca acest caine va ramane un caine utilitar, pentru ca am muncit spre acest scop toata viata mea”. Cpt. Max Von Stepanitz
|
|
|
|
|
rexcornish
Newbie
|
 |
« Reply #77 on: July 21, 2014, 10:12:28 AM » |
|
Doamna Brandusa le-a zis ca sa aiba rabdare ca au fost depuse actele tarziu. Interesant. Regulamentul spune ca trebuiesc depuse pana sa implineasca puii varsta de 3 luni.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nyke99
Hero Member

Enzo von Bismack
|
 |
« Reply #78 on: July 21, 2014, 10:29:30 AM » |
|
Doamna Brandusa le-a zis ca sa aiba rabdare ca au fost depuse actele tarziu. Interesant. Regulamentul spune ca trebuiesc depuse pana sa implineasca puii varsta de 3 luni.
Asa este din 1 ian.2014 noul regulament ANSVA, cere k INAINTE DE VANZARE sau in maxim 90 zile de la fatare sa fie cipat si inreg.in RECS, numai k el a intrat in vigoare din 15.03 2014, asta I-a c-am dat peste cap pe crescatori care nu au citit legea, au trimis actele ori tarziu ori fara codul de cip.
|
|
|
|
|
|
“Asigurati-va ca acest caine va ramane un caine utilitar, pentru ca am muncit spre acest scop toata viata mea”. Cpt. Max Von Stepanitz
|
|
|
rexcornish
Newbie
|
 |
« Reply #79 on: July 21, 2014, 10:53:06 AM » |
|
Imi permit sa te contrazic. termenul de 90 de zile nu este de acum, de cand cu RECS-ul si toata povestea. Este specificat in regulamentul cartii de origine romane de cel putin 2 ani (pt ca atunci m-am "lovit" eu de el)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nyke99
Hero Member

Enzo von Bismack
|
 |
« Reply #80 on: July 21, 2014, 11:09:54 AM » |
|
Imi permit sa te contrazic. termenul de 90 de zile nu este de acum, de cand cu RECS-ul si toata povestea. Este specificat in regulamentul cartii de origine romane de cel putin 2 ani (pt ca atunci m-am "lovit" eu de el)
Cu atat mai bine,eu am citit decat normele ANSVA, de ce nu se aplica,este alta poveste, de aceia este bine sa postam aici canisele si crescatori corecti si pe cei "in-corecti sau...."sa ii hulim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
serbo
Newbie
|
 |
« Reply #81 on: August 21, 2014, 08:06:58 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
serbo
Newbie
|
 |
« Reply #82 on: August 21, 2014, 09:18:25 AM » |
|
Nu știu dacă mai ajuta pe cineva informatia aceasta, dar cei 2 CG din avatar, care au acum 7ani, au fost diagnosticati cu displazie de șold când aveau vârsta de 1 an. I-am luat in iunie 2007 de la frații Andronic din Iasi - canisa Von Bismak. Tatăl puilor este Shantos von der Luisenthal, iar mama este Dezy von der Luisenthal.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
marius_bl
|
 |
« Reply #83 on: August 21, 2014, 07:48:37 PM » |
|
Nimeni pe pamantul asta nu poate sa garanteze ca vinde catei care sunt 100% sanatosi in privinta displaziei. In acelasi timp din aceeasi parinti pot iesi pui displazici si la repetarea montei intre aceeasi parinti sa fie tot cuibul fara probleme.
|
|
|
|
|
|
*Link Removed*
|
|
|
|
Von Broos
|
 |
« Reply #84 on: August 21, 2014, 08:17:35 PM » |
|
Nu stiu ce mai poate fi spus despre aceasta tentativa de canisa! Daca inca nu invatam nimic din tepele pe care le-au dat acesti inmultitori,si printre acestia sint si alte "canise" vor continua oamenii sa dea bani pe cainii fara valoare{la acelasi pret cu un caine sanatos dintr-o canisa care se ocupa cu adevarat de produsii lor} si dupa citeva zile vor muri!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nyke99
Hero Member

Enzo von Bismack
|
 |
« Reply #85 on: August 27, 2014, 09:47:04 PM » |
|
Cine nu se informeaza, macar prin parcuri de la alti propietari de CG, ajunge sa regrete,asta si din cauza k I-se nazare intro seara sa isi ia caine si a doua zi il cumpara, nu are rabdare sa se informeze si sa astepte un anume pui,(caine sa fie).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
von Abgrund
Full Member

|
 |
« Reply #86 on: September 16, 2014, 10:35:13 PM » |
|
Pana sa ne aliniem cu acea coordonata numita - Vest - mai este mult, educatia ne lipseste si unii chiar profita din cauza asta, nu trebuie sa ne plangem ci trebuie sa invatam sa ne uitam in directia corecta.
|
|
|
|
|
|
von Abgrund - German Shepherd Kennel - Sibiu - Hemannstadt
|
|
|
kosti67
Newbie
|
 |
« Reply #87 on: February 08, 2015, 10:11:36 PM » |
|
buna seara !! in septembre 2013 am cumparat o catea de la canisa CASA DE SILVA de la un anume silviu,un escroc,o zdreanta de om...mi-a spus ca este pui din ATLAS FALVAVOLGYI si mama numai stiu cum a spus,si ca urmeaza sa-mi de-a pedigreul..mi-a spus ca daca vreau pedigree inca 50 euro in plus de pret...cand il sunam sa-l intreb de act,imi spunea ca n-au iesit,ca e nebunie la asociatie,ca mai dureaza,prosteala din asta pana cand nu m-ai mi-a raspuns la telefon...am tot incercat sa dau de el,dar nu am reusit,atunci nu stiam decat ca il cheama silviu,abia acum am aflat ca detine canisa CASA DE SILVA....de-acum o sa matin de capul lui,am sa merg la asociatie sa-i fac reclamatie,la politie ca m-a inselat,intre timp am aflat si unde sta,in dr taberei,pe la valea ialomitei...asa ca aveti grija NU CUMPARATI CAINI DE LA CANISA CASA DE SILVA,omul e tepar,am vb cu un baiat de la slobozia care l-a ars rau cu o catea de 500 de euro...dar de-acum ma ocup de le,gunoiul i-am trimis msj pe pagina de facebook canisa casa de silva si m-a blocat,dar e tarziu,stiu de unde sa-l i-au acum..asa ca aveti grija prieteniCANISA CASA DE SILVA ESTE O MARE TEAPA,UN ESCROC ORDINAR!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
huby
|
 |
« Reply #88 on: February 08, 2015, 10:23:32 PM » |
|
am cumparat o femela de lucru de la Florin Fartea - Brasov cu 400 euro. dupa un an de lucru am reusit sa promovez examenul Ipo I si am hotarat sa o montez. pana la monta am urmat pasii normali: drept de monta - test de displazie. din pacate cainele nu a trecut testul de displazie. in momentul in care am sunat crescatorul, acesta mi-a recomandat sa merg la cel de la care el cumparase cateaua (mama puilor) sa ii cer socoteala. HALUCINANT
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kosti67
Newbie
|
 |
« Reply #89 on: February 08, 2015, 10:53:02 PM » |
|
buna ziua,in sepetembrie 2013 am cumparat o catea ciobanesc german de la un anume silviu care avea un anunt pe internet,cand ne-am intalnit a venit si cu tata am tot facut sapaturi si am aflat ca este propietarul CANISEI CASA DE SILVA,un escroc ordinar care a mai prostit alti oameni..dar de-acum ma tin de capul lui,merg la asociatie,la politie si la el acasa,am aflat si unde sta,in dr taberei...asa ca GUNOIULE catelei,ATLAS FALVAVOLGYI,ne-am inteles la pret,am spus ca vreau sa-mi de-a pedigree la caine,a spus ca mai costa 50 euro in plus actele...din discutii aveam niste cunostinte mai indepartate comune,urmand sa vb la tel sa-mi de-a actul...dupa o perioada l-am sunat mi-a zis ca n-au iesit ca e nebunie la asociatie,ca mai dureaza,din cauza cipurilor...iar dupa un timp a inceput sa nu-mi mai raspunda la telefon,am sunat de pe alt telefon,s-a scuzat ca e plecat din tara,intre timp si-a schimbat nr de telefon...n-am stat degeaba,SUNT PE URMELE TALE,EVITATI CANIOSA CASA DE SILVA,O MARE TEAPA,UN ESCROC ORDINAR!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|