Forum ciobanesc german
June 16, 2017, 05:27:58 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13   Go Down
  Print  
Author Topic: Atentie de unde va cumparati caini!  (Read 31869 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
David2014
Jr. Member
**

« Reply #150 on: July 18, 2016, 08:36:14 AM »

Atenție

Buna !! in martie am cumparat un catel de la canisa CASA DE SILVA de la un anume silviu,un escroc,o zdreanta de om...mi-a spus ca este pui din ATLAS FALVAVOLGYI si mama numai stiu cum a spus,si ca urmeaza sa-mi de-a pedigreul..mi-a spus ca daca vreau pedigree inca 50 euro in plus de pret...cand il sunam sa-l intreb de act,imi spunea ca n-au iesit,ca e nebunie la asociatie,ca mai dureaza,prosteala din asta Si dupa ce am postat aici data trecuta a sunat sa certa cu mine de ce am spus asta , asa ca aveti grija prieteniCANISA CASA DE SILVA ESTE O MARE TEAPA,UN ESCROC ORDINAR!!!
rexcornish
Jr. Member
**

« Reply #151 on: July 18, 2016, 10:32:45 AM »

Fa-i reclamatie(scrisa, trimisa prin posta cu confirmare de primire)la asociatia chinologica
marius529
Newbie
*

« Reply #152 on: October 16, 2016, 12:35:30 PM »

DE EVITAT.BOGDAN TATULESCU.CERNAVODA.NU AM PRIMIT PEDIGREE UL NICI DUPA 2 ANI CU TOATE CA AM PLATIT CAINE CU PEDIGREE.
bogdan(demi)
Full Member

« Reply #153 on: October 16, 2016, 02:03:18 PM »

Spune cum vrei sa montezi un câine care nu i-ai făcut nimic. Nu teste de displazie, nimic. Pedigree masculului este la mine și după discuția care am avut-o și amenințările care mi le-ai adus nu ai sal Primești. Omu vrea sa împerechere și el câinele ca sa il mai liniștească ca nu se mai înțelege cu el. Nu îl interesează nimic altceva. Vrea doar sal dea la monta in condițiile care nu are nimic făcut la el și nici nu ii va face pentru el a venit și a spus ca vrea un câine pentru curte. Acum sa trezit ca nu se mai înțelege cu el și trebuie dat la monta ca sa îl liniștească.
bogdan(demi)
Full Member

« Reply #154 on: October 16, 2016, 02:07:26 PM »

Nu intru cu tine in conflict, pentru ca nu are rost nu Cunoști nimic despre rasa asta. Mai ales după discuția care am avut-o dimineața ma bucur ca nu a ajuns pedigree la tine. Este și greșeala mea ca nu ti l-am dat dar acum nu mi pare rău după discuția care am avut-o și mi-ai spus ce vrei sa faci și cum vrei sa montezi cu el. Si probabil ca tine mai sunt o grămada pe aici.
marius529
Newbie
*

« Reply #155 on: October 17, 2016, 10:16:26 AM »

n ai ce conflict sa ai tu cu mine,oamenii de teapa ta nu merita atentie.ce faci tu se numeste inselaciune,imi pare rau ca te am cunoscut.Deci oameni buni repet.DE EVITAT BOGDAN TATULESCU.CERNAVODA.
bogdan(demi)
Full Member

« Reply #156 on: October 17, 2016, 10:48:21 AM »

Atâta timp cât vrei sa îți montezi câinele ne având habar despre cum se reproduce și cerintele minime pentru a reproduce, și vrei sa montezi pentru ca nu te înțelegi cu el sau ca spui tu ca simte și el nevoia chiar nu mai avem ce discuta pe tema ciobanescului german. Poți sa scri aici in fiecare zi. Nu ma deranjează. Eu nu fac afaceri cu câini. Este pasiune. Păcat de rasa asta când ajunge pe mâna unuia ca tine. Succes in continuare.
marius529
Newbie
*

« Reply #157 on: October 17, 2016, 10:53:07 AM »

TOPICUL acesta spune clar'ATENTIE DE UNDE VA CUMPARATI CAINI'.N am facut decat sa mi spun problema mea.Restul e can can.
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR

« Reply #158 on: October 22, 2016, 09:22:47 PM »

Domnul Bogdan, daca clientul a platit caine cu pedigree,atunci dati-i actul,nu va priveste pe dumneavoastra ce face el mai departe...
marius529
Newbie
*

« Reply #159 on: October 25, 2016, 09:49:45 AM »

Mi am luat gandul de mult,ideea e ca sunt dispus sa platesc in plus pt acel act dar nici asa nu am reusit ceea ce ridica multe semne de intrebare.
Thara
Global Moderator

« Reply #160 on: October 25, 2016, 06:55:02 PM »

Spune cum vrei sa montezi un câine care nu i-ai făcut nimic. Nu teste de displazie, nimic. Pedigree masculului este la mine și după discuția care am avut-o și amenințările care mi le-ai adus nu ai sal Primești. Omu vrea sa împerechere și el câinele ca sa il mai liniștească ca nu se mai înțelege cu el. Nu îl interesează nimic altceva. Vrea doar sal dea la monta in condițiile care nu are nimic făcut la el și nici nu ii va face pentru el a venit și a spus ca vrea un câine pentru curte. Acum sa trezit ca nu se mai înțelege cu el și trebuie dat la monta ca sa îl liniștească.
Nu intru cu tine in conflict, pentru ca nu are rost nu Cunoști nimic despre rasa asta. Mai ales după discuția care am avut-o dimineața ma bucur ca nu a ajuns pedigree la tine. Este și greșeala mea ca nu ti l-am dat dar acum nu mi pare rău după discuția care am avut-o și mi-ai spus ce vrei sa faci și cum vrei sa montezi cu el. Si probabil ca tine mai sunt o grămada pe aici.
Atâta timp cât vrei sa îți montezi câinele ne având habar despre cum se reproduce și cerintele minime pentru a reproduce, și vrei sa montezi pentru ca nu te înțelegi cu el sau ca spui tu ca simte și el nevoia chiar nu mai avem ce discuta pe tema ciobanescului german. Poți sa scri aici in fiecare zi. Nu ma deranjează. Eu nu fac afaceri cu câini. Este pasiune. Păcat de rasa asta când ajunge pe mâna unuia ca tine. Succes in continuare.

Am sperat ca ceea ce am citit sa fie o gluma nesarata. Deloc profesional ca si crescator sa va exprimati asa si sa sustineti ca va bucurati ca nu i-ati dat actul. Ce sa mai creada oamenii care citesc, daca nici in crescatori AChR nu mai pot avea incredere? Omul a platit, totusi, pentru un caine cu certificat de origine, asadar, legal si moral, i se cuvine actul. Intr-adevar, aici sunt de acord - nu este deloc in regula ca doreste sa-l dea la monta fara teste de displazie si restul tacamului, insa acest aspect trebuia gestionat tot de dvs. ca si crescator, inainte de a vinde cateii. Fiecare potential proprietar trebuie triat, vazut ce idei are, ce planuri si ulterior indrumat pe drumul corect. Intr-adevar, pacat ca ajunge rasa pe mana unora care nu sunt interesati cu adevarat de ea, dar oare nu este responsabilitatea crescatorului sa aiba grija pe mainile cui ajunge?

Umila mea parere este ca aceasta problema poate fi rezolvata cu putina intelegere din partea ambelor parti. Crescatorul trebuie sa ii dea certificatul de origine proprietarului fiindca acesta a platit pentru el, iar proprietarul trebuie sa fie mai deschis la minte si sa inteleaga ca problemele de comportament ale cainelui nu se rezolva prin monte, ci prin identificarea exacta a factorului si prin dresaj/educatie -> corectarea comportamentului nedorit. @marius529, trebuie lucrat cu cainele pentru a ajunge sa va intelegeti cu el si va va ajuta sa aveti o legatura mai stransa.

Sper sincer sa rezolvati problema asta.

rexcornish
Jr. Member
**

« Reply #161 on: October 26, 2016, 07:29:37 AM »

Sau, daca nu merge nici cu intelegerea, reclamatie la ACHR ca nu vi s-a dat actul pentru care ati platit
marius529
Newbie
*

« Reply #162 on: October 26, 2016, 11:52:04 AM »

Domnul Bogdan Tatulescu a vrut sa arunce discutia in alta directie ca sa distraga atentia de la problema reala care mi se pare mult mai grava si anume ca dumnealui e escroc de meserie si nu crescator de caini,logic daca suntem 'deschisi la minte' nu ai cum sa faci test displazie,monta,etc. fara pedigree.Dansul sa faca bine sa mi dea actul daca acesta exista ceea ce nu prea cred si abia apoi ma poate acuza pe mine de ceva.Multumesc pt. atentia acordata.
valdy1977
Jr. Member
**

alex von bienenwald

« Reply #163 on: October 27, 2016, 01:07:10 PM »

Foarte bine punctat,cum sa faci acte la pui,fie arbitrat sau nearbitrat,daca nici nu ai vazut pedigree-ul cainelui?Fara pedigree nu poti face nimic,clar ca acel vanzator nu este crescator ci inmulțitor.nici un crescator adevarat nu-si pateaza imaginea pentru un pui la care nu-i face acte la vanzare.
valdy1977
Jr. Member
**

alex von bienenwald

« Reply #164 on: October 27, 2016, 01:10:35 PM »

Daca se bucura ca nu ti-a dat pedigree-ul atunci sa dea diferenta de bani.sau nu are pedigree la pui?cred ca se poate verifica dupa microcip,cred...
Pages: 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13   Go Up
  Print  

Jump to: