tavistan
Jr. Member

|
 |
« Reply #120 on: February 29, 2016, 11:07:33 PM » |
|
@Denis stii care este "marea" tragedie pe care a trebuit sa o accept si sa o duc in suflet toata viata ?? Faptul ca masculul meu RIR nu poate fi "barbat" ... Ma uit la el si plange sufletul in mine.... Atat de frumos...atat de nobil...atat de majestos...atat de puternic... DEGEABA !!! Visul meu a fost sa-l fac CAMPION la concursurile de munca ... iar acum nici macar o monta normala nupoate sa faca... Iar castrarea iese din discutie.. Pentru mine castrarea este o MONSTRUOZITATE deoarece este o crima impotriva a tot ce-i maret sa-l castrez pe RIR... Caut (ca un infractor!!!) prin sate ,pe la tarani catele "lup" de 2 bani ca sa fac montele necesare mentinerii sanatatii cg-ului meu.... Nu ai idee cum ma simt...
@RIR.... Cu tot respectul, ca am avut niste dialoguri interesante cu tine pe forumul asta... dar mie nu-mi vine sa cred ce citesc aici; sunt convins ca esti sincer si ca suferi pentru insuccesul asta dar este NU gresit; total deplasat ce gandesti tu!!! Ce mama dreaq ne da noua dreptul sa-i incarcam pe caini cu raspunderea propriilor noastre orgolii? OK, cainele tau are o problema ... il iubesti asa cum e! minunat! fara indoiala minunat! Opreste-te aici! Cum sa-l faci mascul lasandu-l sa se racoreasca "pe centura"? Pentru dumnezeu! L-as steriliza de o mie de ori decat sa stiu ca mai are doar optiunea de a mai adauga cativa comunitari pe lista hingherilor! Da-i frate un ban unui tzaran cu o catea in calduri, sa-si faca RIR mendrele, ala o sa-ti zambeasca tamp, merge la carciuma si da un rand la toata lumea si cand vine sorocul ii ineaca in garla. Asta in cazul in care nu-i duce la margine de oras dupa ce-i intzarca... ca pana atunci nu-l costa nimic... de-abia mai au plozii ce trage de coada... ca doar nu i-o da femelei altceva decat mamaliga cea de toate zilele... ce daca-i lauza?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rexcornish
Jr. Member

|
 |
« Reply #121 on: March 01, 2016, 08:34:23 AM » |
|
Si, inca ceva...ai auzit de bolile cu transmitere sexuala? Da, exista si la caine si unele sunt chiar foarte grave. Deci, despre ce sanatate vorbesti?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CristiBurlacu
|
 |
« Reply #122 on: March 01, 2016, 10:43:08 AM » |
|
cand incepea sa fie mai palpitant  oricum, daca macar citeste, poate se linisteste putin. si asa ca info, la examenele de munca poate sa participe orice caine  puteai sa il faci campion de cate ori voiai tu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Did
Hero Member

Schultz!
|
 |
« Reply #123 on: March 02, 2016, 12:26:33 AM » |
|
Ma oripilez de ce a putut abera persoana asta...eu zic ca ar trebui un test psihologic inainte de a detine un caine. Auzi,e monstruozitate sa-ti castrezi cainele. Nu e mai monstruos sa vezi atatia caini abandonati si vai de capul lor in tara asta? Sa le dublam numarul ca asa ni se pare noua ca e trist cainele daca nu se imperecheaza? O persoana cu pretentii care se vrea a fi "cu carte" afirma lucrurile astea,ce sa ne mai miram de ce vedem uneori in zonele rurale.
|
|
|
|
|
|
"Dogs never bite me.Just humans" - Marilyn Monroe
|
|
|
Morphine
Newbie
|
 |
« Reply #124 on: March 05, 2016, 10:55:08 AM » |
|
Ma oripilez de ce a putut abera persoana asta...eu zic ca ar trebui un test psihologic inainte de a detine un caine. Auzi,e monstruozitate sa-ti castrezi cainele. Nu e mai monstruos sa vezi atatia caini abandonati si vai de capul lor in tara asta? Sa le dublam numarul ca asa ni se pare noua ca e trist cainele daca nu se imperecheaza? O persoana cu pretentii care se vrea a fi "cu carte" afirma lucrurile astea,ce sa ne mai miram de ce vedem uneori in zonele rurale.
Am un metis castrat, adoptat de curand. Deja sunt multi catei fara stapan intr-o tara care nu se ocupa de ei. Pe al meu l-au legat niste idioti de sinele trenului, dar a fost salvat datorita unei doamne care i-a promovat cazul. Statea intr-o gara si ii era frica si sa iasa sa manance ce mai primea, asta pentru ca era lovit mereu. Cand l-am adus acasa era ca o statuie. Statea unde il puneai. In situatia lui sunt multi si nu se termina cu bine mereu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SILK
Newbie
|
 |
« Reply #125 on: May 19, 2016, 03:30:33 PM » |
|
Va salut!
Sunt nou pe site si multumesc tuturor pentru acest topic. Am citit fiecare postare si am deschis ochii de 2 ori mai mari in procedura de achizitie CG. Chiar sunt in cautarea unui mascul CG si cu siguranta voi posta aici in viitorul apropiat.
daca cineva stie in zona moldovei o canisa serioasa care ofera toate actele si dovezile la vanzare CG, rog sa ma informeze.
Multumesc frumos! Numai bine!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KANGDANLIN
|
 |
« Reply #126 on: May 19, 2016, 05:20:19 PM » |
|
buna, daca vrei acte..toate canisele dau acte pe banda rulanta! daca vrei caine bun atunci de recomandat e sa te feresti de canisele din romania..de toate canisele!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rexcornish
Jr. Member

|
 |
« Reply #127 on: May 19, 2016, 08:25:39 PM » |
|
SI , dupa cum vad ca au inceput sa arate cei de show, iti recomand sa iei din linii de lucru
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #128 on: May 20, 2016, 08:40:08 AM » |
|
SI , dupa cum vad ca au inceput sa arate cei de show, iti recomand sa iei din linii de lucru
Ascultati de Kangdalin si o sa ajungeti ca el. 
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
SILK
Newbie
|
 |
« Reply #129 on: May 20, 2016, 04:27:23 PM » |
|
Multumesc pentru raspunsuri, dar cu toate astea o sa imi incerc norocul la o canisa din romania.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GODRA ATTILA
|
 |
« Reply #130 on: May 20, 2016, 06:37:40 PM » |
|
La canisa Wolfenwald mai este disponibil un masculas din Matrix vom Pannoniansee.Ambii parinti cu hd ed facut.Vedeti la anunturi.matrix si Anett von Wolfenwald.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KANGDANLIN
|
 |
« Reply #131 on: May 21, 2016, 09:18:55 AM » |
|
Ascultati de Kangdalin si o sa ajungeti ca el.  sfatul era tocmai sa nu ajunga ca mine. eu cred ca am fost cel mai tepuit dintre toti de pe forumul asta! nici cei de munca nu mai sunt ce au fost...cu cateva exceptii pe care le numeri pe degetele de la o mana! "crescatorii" de cg de munca din romania nu sunt cu nimic mai presus decat cei ce cresc de show...de fapt cam toti tind sa fie de show in ziua de azi! singurul dumnezeu e banul si nu calitatea. te apuca depresia cand mergi prin concursuri si vezi ce au ajuns sa fie ciobanestii germani. sfatul meu pentru cine cauta un caine, e sa nu se grabeasca sa arunce cu banii pe fereastra. mult succes in promovarea liniilor "atent selectionate".
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Horatiu Popescu
Hero Member

Oxy von Vifor
|
 |
« Reply #132 on: May 22, 2016, 12:03:40 PM » |
|
As vrea sa lasi deoparte generalitățile si ghilimelele si sa vii cu nume si cu date concrete. Cine, ce, unde, când. Ai văzut si testat tu personal câinii altora? Din ce postura vorbesti? Esti crescător? Esti dresor? Cati câini ai/ ai avut si de la ce canise? Cine si ce te iti da autoritatea sa spui ca toate canisele din țară trebuie evitate? Le-ai vizitat tu pe toate? La un moment dat spui totuși ca sunt exceptii. Care sunt acelea? Si sa ne mai spui, te rog, care sunt canisele din străinătate de la care merită sa cumpărăm câini ( produc doar câini super buni, cu tot arborele genealogic selecționat, radiografiat la sold si cot si adn-ul dovedit). Spor la treabă. Si încă ceva. Nimeni nu-i perfect, se mai fac greseli, genetica nu poate fi stăpânită dar sunt oameni care muncesc si care se străduiesc să facă treabă bună. Nu e ok sa vii tu si sa arunci cu noroi in toti.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KANGDANLIN
|
 |
« Reply #133 on: May 22, 2016, 10:17:09 PM » |
|
...
tu de unde ai mai rasarit ? mai bine te duci sa-ti scrii temele, decat sa bati campii pe forumuri.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Horatiu Popescu
Hero Member

Oxy von Vifor
|
 |
« Reply #134 on: May 23, 2016, 09:46:34 AM » |
|
Mda....nu ma asteptam la alt tip de raspuns din partea ta....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|