Forum ciobanesc german
June 14, 2017, 10:00:14 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 [13]   Go Down
  Print  
Author Topic: Atentie de unde va cumparati caini!  (Read 31844 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
mishu65
Hero Member

« Reply #180 on: March 07, 2017, 10:46:04 PM »

Vaca

Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
remus67
Jr. Member
**

« Reply #181 on: March 24, 2017, 11:49:40 PM »

N-am absolut nici o scuza! Categoric, sunt prost! Ma consider un crescator onest. Fac examene de displazie de Germania la catele, le duc in concursuri sa obtin dreptul de monta si ceva titluri. Ma duc 1000 km sa fac monta, ca n-am in tara masculi ''destepti''...si crescatorii de-afara...sunt varza! A se vedea : Falvavolgy din Ungaria!
Va doresc suces daca achizitionati un pui de-acolo sau daca planificati vreo monta!
Pentru info ( critici ) suplimentare, PM sau tel.
colonelu
Newbie
*

« Reply #182 on: March 28, 2017, 04:45:04 PM »

buna ziua.Aveti grija si cu canisa Wolfenwald.Un domn a cumparat de la domnul Tanczos(canisa Wolfenwald) o femeluta cu probleme genetice care dupa o saptamina de la cumparare a trebuit sa fie eutanasiat.Domnul Tanczos trebuia sa restituie banii da-ti pentru femeluta,dar domnul Tanczos a refuzat.Eu personal tot am cumparat de la domnul Tanczos o femela cu par lung,care din pacate este displazica.am avut si eu promisunea ca primesc un alt pui,dar deatunci domnul Tanczos nu raspunde la telefon.Aveti grija,macar altii sa nu pateasca,ca noi.
buna ziua.Aveti grija si cu canisa Wolfenwald.Un domn a cumparat de la domnul Tanczos(canisa Wolfenwald) o femeluta cu probleme genetice care dupa o saptamina de la cumparare a trebuit sa fie eutanasiat.Domnul Tanczos trebuia sa restituie banii da-ti pentru femeluta,dar domnul Tanczos a refuzat.Eu personal tot am cumparat de la domnul Tanczos o femela cu par lung,care din pacate este displazica.am avut si eu promisunea ca primesc un alt pui,dar deatunci domnul Tanczos nu raspunde la telefon.Aveti grija,macar altii sa nu pateasca,ca noi.
de ce speriati oamenii cu astfel de mesaje ?
ati cumparat o femele displazica ....
si unde este noutatea ?
si eu am cumparat un mascul displazic...de la o canisa  postata pe acest forum...mascul care s-a dovedit ca provine dintr-o femela displazica cu "acte in regula"...femela cumparata de la o alta canisa "importanta" made in Romania...
am "plans" ...am protestat...am facut "scandal"...offffffffffffffff...ce nu am facut ? ..
si credeti ca a inceput al 3-lea razboi mondial ?..Smiley)
asta este tara in care traim ..stea este Forumul pe care il accesam...puncte puncte puncte..
asteptam un nou Potop sau sa emigram in alta galaxie...
Pace...
colonelu
Newbie
*

« Reply #183 on: March 28, 2017, 05:09:07 PM »

N-am absolut nici o scuza! Categoric, sunt prost! Ma consider un crescator onest. Fac examene de displazie de Germania la catele, le duc in concursuri sa obtin dreptul de monta si ceva titluri. Ma duc 1000 km sa fac monta, ca n-am in tara masculi ''destepti''...si crescatorii de-afara...sunt varza! A se vedea : Falvavolgy din Ungaria!
Va doresc suces daca achizitionati un pui de-acolo sau daca planificati vreo monta!
nu aveti in tara masculi "destepti" ?...
pai eu am cumparat in aceasta tara un mascul " destept"  cu 500 de euro...DISPLAZIC...
dar se pare ca asta este interesul "general" al profesionistilor...
in felul acesta se elimina concurenta "bastinasilor" ....
sunt cativa masculi de top in aceasta tara si orice mascul "provincial" este eliminat inca de la nastere....fiiind DISPLAZIC...
aici vorbim de multi....FOARTE multi bani....
o monta cu un mascul SANATOS face cel putin 250-3000 de euro...
asa ca ciocul mic daca ati luat teapa deoarece "sistemul" trebuie sa mnearga..
colonelu
Newbie
*

« Reply #184 on: March 28, 2017, 05:57:36 PM »

va rog sa nu mai spuneti ca nu aveti nici o scuza ..si ca sunteti categoric prost ...
nu dvs sunteti de vina ...
fiti linistit deoarece adevaratii vinovati vor plati !!!
eu sunt un om care isi plateste intotdeauna datoriile...fie ele pozitive fie negative...
stiti ce mia placut la partizanii sarbi care i-au belit pe nazistii germani ?
faptul ca in cazul tradatorilor spintecau pana si pe sotiile gravide ale acestora !!!
FARA MILA !!!..
de aceea Serbia nu a putut fi cucerita de Hitler !!!
zece ochi pentru un ochi si 1000 de dinti pentru un dinte !!!
asta este legea talionului pe care o urmez eu !!!
whitesnake
Newbie
*

« Reply #185 on: April 03, 2017, 09:01:10 PM »

MESAJ PRIMIT AZI : buna ziua.nu a reusit sa va mai puna catelusul pt ca prin posta si celalte moedalitati nu ar fi insemnat sa ramana catelul in masina vreo 2 zile la ei si nu s a putut nici prin tir . imi pare rau,o zi buna

Omule , fa o deplasare,vezi catelul, si daca iti pare ok nu mai sta pe ganduri.
 Eu am un caine trecut de 1,5 ani,fara  acte. Si ghici ce? Arata mai bine decat multi caini cu acte,la lucru e "spirt". Cartea inchisa la rasa asta , e din cauza intereselor! E imposibil sa se cunoasca toate liniile de sange,atata timp cat apar linii din imperecheri inafara. Desi al meu provine dintr-un campion(care a murit anul trecut) , nu o sa pot obtine acte la el niciodata. E si incet,incet gena lui Navarro se va pierde,la fel cum sa intamplat cu gena lui Rolland,fost campion national in anii 90,daca va mai amintiti de el.....,.
 Cartea e inchisa pentru a aduce profit caniselor,chiar daca unele vand pui slabi din toate punctele de vedere!!!

Vand boala cronica,celor nevoiasi !!!
whitesnake
Newbie
*

« Reply #186 on: April 03, 2017, 09:02:02 PM »

.

Vand boala cronica,celor nevoiasi !!!
SRadu
Newbie
*

« Reply #187 on: June 06, 2017, 11:46:52 PM »

Sunt nou pe forum si am citit postarile de pe acest topic. A-si vrea sa va povestesc o intamplare veche, acum multi ani, mi-am cumparat o catelusa de la un crescator din Bucuresti, la vremea respectiva am dat 200 euro, erau destul de multi bani, am ajuns acasa si m-am dus cu ea la un doctor veterinar, la vremea respectiva singurul din oras care avea cabinet particular, nu ii dau numele ca nu-si are rostul. Cand a vazut puiul m-a si luat, ce dracu ai luat puiul asta amarat)) tu nu vezi ca are rahitism? dai mancare ca moare de foame. La vremea respectiva am intrat in panica, am cautat sai fac un tratament contra rahitismului, era visul meu sa am un caine cu acte. Acum ma gandesc la ce-a fost si ma bufneste rasul. In prima expozitie in care am scos femela, a luat exc 1, dar in foaia de arbitraj mi-a scris ca e supraponderala)) la sfarsitul arbitrajului m-a intrebat arbitru daca e gestanta, daca a-si fi stiut carei treaba ii raspundeam ca da si luam si CAC dar asa naiv, habar nu aveam ce inseamna o expozitie, i-am spus ca nu. Au urmat si alte expozitii, chiar si in Bucuresti la care femela a obtinut locul 2, dar in toate foile de arbitraj, acieasi problema, putin supraponderala, binenteles ca dresaj de ring pauza, faceam si eu ce faceau ceilalti)). Pentru cei care vor sa-si cumpere un ciobanesc german ii sfatuiesc sa se informeze bine inainte, actele nu atesta numai provenienta dar si caracterul cainelui, in spate fiind o munca de zeci de ani de selectie, e diferenta uriasa la caracter intre un ciobanesc german cu acte si un caine lup clasic si o spun din experienta mea ca am avut si caini lupi , sa spunem ciobanesc german din piata)). Ca sunt probleme si cu cei cu acte, e alta problema, dar mult mai putine,la caracterul cainelui castigati sigur, la aspect? aici e cam la ghici, si asta mai mult la noi in tara si datorita crescatorilor in mod special care duc foarte des lupta din ring si in afara lui. Asta e, poti sa-ti ei un ciobanesc german cu caracter foarte bun dar care poate sa arate cam ca ce iei din targ. Ulterior am avut si canisa dar am cedat relativ repede deoarece mi-am dat seama ca daca vrei sa reusesti trebuie sa ai ori foarte multi bani , ori sa faci multe compromisuri. Acum de exemplu , caut sa-mi iau un catel pentru mine , care sa-l formez atat pentru expozitie cat si munca, dar imi este extrem de greu sa ma decid, trebuie sa aleg la risc, un mascul dintr-o monta facuta afara sau sa-mi aleg o femela ,sa sper sa am norocul de data trecuta, s-o cresc si daca vreau un mascul sa imi pun speranta sa o scot afara la o monta cu un reproducator testat. Asta pentru ca vreau mai mult, daca vreti un caine numai pentru casa, fara sa va intereseze expozitiile, cumparati de la crescatori fara nici o retinere, chiar daca nu ve-ti avea cel mai frumos caine din tara, va asigur ca ve-ti avea un prieten desavarsit,care va va iubi neconditionat si cu un caracter foarte bun. Apropo de displazie, din ce stiu eu, toti cateii acestei rase, au displazie dar de grade acceptate, sa nu da-ti de un doctor ca al meu, cu rahitismul, sa va operati cainele aiurea)) testele de displazie se fac de catre doctori care stiu ce inseamna ciobanescul german. Sper ca v-am amuzat cu povestirea mea si ca pentru unii care vor sa-si cumpere un caine din aceasta rasa sa le fie mai usor sa se decida si sa se informeze cat mai bine cu privire la rasa cat si de unde cumpara. Sa stiti ca e multa munca, bani multi cheltuiti, ca sa poti sa tii o canisa de ciobanesc german la un nivel cat de cat si multa dragoste si pasiune asa ca din partea mea , tot respectul pentru crescatorii acestei rase.
von Abgrund
Full Member

« Reply #188 on: June 07, 2017, 09:56:10 AM »

Sunt nou pe forum si am citit postarile de pe acest topic. A-si vrea sa va povestesc o intamplare veche, acum multi ani, mi-am cumparat o catelusa de la un crescator din Bucuresti, la vremea respectiva am dat 200 euro, erau destul de multi bani, am ajuns acasa si m-am dus cu ea la un doctor veterinar, la vremea respectiva singurul din oras care avea cabinet particular, nu ii dau numele ca nu-si are rostul. Cand a vazut puiul m-a si luat, ce dracu ai luat puiul asta amarat)) tu nu vezi ca are rahitism? dai mancare ca moare de foame. La vremea respectiva am intrat in panica, am cautat sai fac un tratament contra rahitismului, era visul meu sa am un caine cu acte. Acum ma gandesc la ce-a fost si ma bufneste rasul. In prima expozitie in care am scos femela, a luat exc 1, dar in foaia de arbitraj mi-a scris ca e supraponderala)) la sfarsitul arbitrajului m-a intrebat arbitru daca e gestanta, daca a-si fi stiut carei treaba ii raspundeam ca da si luam si CAC dar asa naiv, habar nu aveam ce inseamna o expozitie, i-am spus ca nu. Au urmat si alte expozitii, chiar si in Bucuresti la care femela a obtinut locul 2, dar in toate foile de arbitraj, acieasi problema, putin supraponderala, binenteles ca dresaj de ring pauza, faceam si eu ce faceau ceilalti)). Pentru cei care vor sa-si cumpere un ciobanesc german ii sfatuiesc sa se informeze bine inainte, actele nu atesta numai provenienta dar si caracterul cainelui, in spate fiind o munca de zeci de ani de selectie, e diferenta uriasa la caracter intre un ciobanesc german cu acte si un caine lup clasic si o spun din experienta mea ca am avut si caini lupi , sa spunem ciobanesc german din piata)). Ca sunt probleme si cu cei cu acte, e alta problema, dar mult mai putine,la caracterul cainelui castigati sigur, la aspect? aici e cam la ghici, si asta mai mult la noi in tara si datorita crescatorilor in mod special care duc foarte des lupta din ring si in afara lui. Asta e, poti sa-ti ei un ciobanesc german cu caracter foarte bun dar care poate sa arate cam ca ce iei din targ. Ulterior am avut si canisa dar am cedat relativ repede deoarece mi-am dat seama ca daca vrei sa reusesti trebuie sa ai ori foarte multi bani , ori sa faci multe compromisuri. Acum de exemplu , caut sa-mi iau un catel pentru mine , care sa-l formez atat pentru expozitie cat si munca, dar imi este extrem de greu sa ma decid, trebuie sa aleg la risc, un mascul dintr-o monta facuta afara sau sa-mi aleg o femela ,sa sper sa am norocul de data trecuta, s-o cresc si daca vreau un mascul sa imi pun speranta sa o scot afara la o monta cu un reproducator testat. Asta pentru ca vreau mai mult, daca vreti un caine numai pentru casa, fara sa va intereseze expozitiile, cumparati de la crescatori fara nici o retinere, chiar daca nu ve-ti avea cel mai frumos caine din tara, va asigur ca ve-ti avea un prieten desavarsit,care va va iubi neconditionat si cu un caracter foarte bun. Apropo de displazie, din ce stiu eu, toti cateii acestei rase, au displazie dar de grade acceptate, sa nu da-ti de un doctor ca al meu, cu rahitismul, sa va operati cainele aiurea)) testele de displazie se fac de catre doctori care stiu ce inseamna ciobanescul german. Sper ca v-am amuzat cu povestirea mea si ca pentru unii care vor sa-si cumpere un caine din aceasta rasa sa le fie mai usor sa se decida si sa se informeze cat mai bine cu privire la rasa cat si de unde cumpara. Sa stiti ca e multa munca, bani multi cheltuiti, ca sa poti sa tii o canisa de ciobanesc german la un nivel cat de cat si multa dragoste si pasiune asa ca din partea mea , tot respectul pentru crescatorii acestei rase.

von Abgrund - German Shepherd Kennel - Sibiu - Hemannstadt
costel caruceru
Newbie
*

« Reply #189 on: June 07, 2017, 03:17:38 PM »

Buna ziua. ma numesc  costel caruceru din constanta, as dorri cateva informatii daca ma puteti ajuta ,sant nou in club si amun cuib format din 5 masculi si trei femele as fi dorit informati referitor la eliberarea pedigriului si a carnetului de sanatate daca se pot scoate pe numele noikor stapani. VA MULTUMESC si va doresc o zi frumoasa.
SRadu
Newbie
*

« Reply #190 on: June 07, 2017, 04:47:02 PM »

Buna, fara suparare, cred ca esti nou pe forum ca si mine, daca erai membru al cncg nu puneai o astfel de intrebare. Din ce stiu eu, nu se elibereaza pedegree decat la cateii care ambi parinti au pedegree, parca mai era o varianta sa aiba cateva expozitii castigate, ceea ce e aproape imposibil pentru un caine fara pedegree. Daca parintii au pedegree, trebuie sa fii membru intr-o asociatie afiliata ACHR si unde trebuie sa declari monta, numarul puilor nascuti dupa care vor fi eliberate aceste pedegree iar la eliberare se tatueaza sau se introduce un cip cainelui pentru identificare, inainte era tatuarea unei serii personale ca un CNP al cainelui. Aceste operatii pot fi facute de crescator sau de noul proprietar la ridicarea actului de provenienta de la asociatie. Carnetul de sanatate poate fi facut la orice caine, indiferent de rasa sau daca are sau nu pedegree de orice medic veterinar autorizat, odata cu inceperea vacinarii puilor.
Asa stiu eu, daca gresesc pot fi corectat sper sa-ti fie de ajutor.
Pages: 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 [13]   Go Up
  Print  

Jump to: