marius529
Newbie
|
 |
« Reply #165 on: October 27, 2016, 04:52:18 PM » |
|
Nu are nici un pedigree,asta e sa mi fie invatatura de minte.Cainele e mare acum e frumos e sanatos ma bucur de el asa cum e fara pedigree,nici nu mi pot imagina cum ar fi fost viata fara el.o zi buna la toata lumea.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GODRA ATTILA
|
 |
« Reply #166 on: January 18, 2017, 04:14:00 PM » |
|
buna ziua.Aveti grija si cu canisa Wolfenwald.Un domn a cumparat de la domnul Tanczos(canisa Wolfenwald) o femeluta cu probleme genetice care dupa o saptamina de la cumparare a trebuit sa fie eutanasiat.Domnul Tanczos trebuia sa restituie banii da-ti pentru femeluta,dar domnul Tanczos a refuzat.Eu personal tot am cumparat de la domnul Tanczos o femela cu par lung,care din pacate este displazica.am avut si eu promisunea ca primesc un alt pui,dar deatunci domnul Tanczos nu raspunde la telefon.Aveti grija,macar altii sa nu pateasca,ca noi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #167 on: January 18, 2017, 06:26:34 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
von Abgrund
Full Member

|
 |
« Reply #168 on: January 21, 2017, 12:40:01 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
von Abgrund - German Shepherd Kennel - Sibiu - Hemannstadt
|
|
|
|
GODRA ATTILA
|
 |
« Reply #169 on: January 23, 2017, 04:37:55 PM » |
|
Nici un upps.pe vremea aia cand persoana a scris,actele puilor erau la COR,si dansul avea promisiunea ca oricand sint disponibil sa dau un alt pui.In comparatie de domnul Tanczos,care dupa ce bate joc de mai multe persoane,incepe cu amenintari si cu aberatii,niste lucruri ce un om normal nu face.eventual sint si alte persoane care pot confirma asta.trebuie intrebat domnul Calin (vom Turenhof),ce fel de persoana e domnul Tanczos.Horia chiar te rog s-al intrebi pe Calin.Stiu ca esti bine cu el.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
von Abgrund
Full Member

|
 |
« Reply #170 on: January 27, 2017, 12:10:38 PM » |
|
Nici un upps.pe vremea aia cand persoana a scris,actele puilor erau la COR,si dansul avea promisiunea ca oricand sint disponibil sa dau un alt pui.In comparatie de domnul Tanczos,care dupa ce bate joc de mai multe persoane,incepe cu amenintari si cu aberatii,niste lucruri ce un om normal nu face.eventual sint si alte persoane care pot confirma asta.trebuie intrebat domnul Calin (vom Turenhof),ce fel de persoana e domnul Tanczos.Horia chiar te rog s-al intrebi pe Calin.Stiu ca esti bine cu el.
Nu contest nimic, doar ma amuz de cum sunt puse problemele si de vigilenta apriga a lui Carmen.
|
|
|
|
|
|
von Abgrund - German Shepherd Kennel - Sibiu - Hemannstadt
|
|
|
flavius02
Jr. Member

|
 |
« Reply #171 on: January 27, 2017, 01:33:25 PM » |
|
Banu-i ochiu dracului ! Nu se mai tine cont nu nimica .....asta este din pacate .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bzz
Newbie
|
 |
« Reply #172 on: February 26, 2017, 04:20:18 PM » |
|
Bine v-am gasit !Provin din alt domeniu (apicultura) si vad ca peste tot este aceasi problema cu crescatorii seriosi vs *afaceristi*. Vreau sa achizitionez un pui cg de 8 saptamani de la un crescator din Buzau.Nu are carnet, dar din cate vad nici nu conteaza la cate probleme au fost semnalizate de la crescatori profesionisti.Stiu ca nu poti sa ai controlul perfect dar cred ca sunt o gramada de metode din care sa-ti dai seama daca vinzi un pui sanatos sau suspect de boli.M-am incadrat in bugetul permis de șefa  100euro (poate mai umblam la pusculita ) am facut comanda si apoi am dat de forumul dv. M-am cam speriat un pic.Ma asteptam sa vad si recomandari de crescatori seriosi nu numai critici.Sunt de impresia ca o recomandare ajuta desi pare fara valoare pentru cel care deja a achizitionat.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #173 on: February 26, 2017, 08:29:07 PM » |
|
Cu 100€ vrei sa cumperi un pui cu pedigree? Wow! Iti urez noroc, chiar ai nevoie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #174 on: February 26, 2017, 10:42:40 PM » |
|
Greu, greu de tot in anul 1817.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bzz
Newbie
|
 |
« Reply #175 on: February 26, 2017, 11:12:17 PM » |
|
Cu 100€ vrei sa cumperi un pui cu pedigree? Wow! Iti urez noroc, chiar ai nevoie.
trebuie sa dau 400 euro pentru un pui cu aceleasi probleme? Ce n-ai inteles cand am spus ca nu are carnet? Eu sunt necunascator de vocabular profesional specific unui crescator,asa ca sa-mi fie scuzata exprimarea.Stau la curte si am nevoie de un caine sa fie compatibil cu temperamentul meu si m-am decis in a achizitiona un pui de C.G. Nu ma gandesc sa-l cresc precum spun unii *aristocrati* ca ar creste un caine persoana de la tara si ma gandesc ca acel C.G o sa-mi fie partener si voi fi foarte atasat de el. Citind acest topic am realizat ce riscuri ma expun . Dar nu am reusit sa gasesc un top al crescatorilor profesionist,seriosi si recomandari ale celor care au cumparat de la ei sa ma pot orienta altfel. Ma inclin cu respect persoanelor cu intentii contructive ca de sarcasm ,aroganta, ....sunt satul din domeniul meu !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
colonelu
Newbie
|
 |
« Reply #176 on: February 27, 2017, 08:42:00 PM » |
|
trebuie sa dau 400 euro pentru un pui cu aceleasi probleme? Ce n-ai inteles cand am spus ca nu are carnet? Eu sunt necunascator de vocabular profesional specific unui crescator,asa ca sa-mi fie scuzata exprimarea.Stau la curte si am nevoie de un caine sa fie compatibil cu temperamentul meu si m-am decis in a achizitiona un pui de C.G. Nu ma gandesc sa-l cresc precum spun unii *aristocrati* ca ar creste un caine persoana de la tara si ma gandesc ca acel C.G o sa-mi fie partener si voi fi foarte atasat de el. Citind acest topic am realizat ce riscuri ma expun . Dar nu am reusit sa gasesc un top al crescatorilor profesionist,seriosi si recomandari ale celor care au cumparat de la ei sa ma pot orienta altfel. Ma inclin cu respect persoanelor cu intentii contructive ca de sarcasm ,aroganta, ....sunt satul din domeniul meu ! eu am 2 caini ...un mascul numit Colonelu si o femela cu numele Rambo... in aceasta primavara le fac monta si daca o fi cu noroc iti voi putea da eu un pui GRATIS cu o singura conditie :Sa fie iubit !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bzz
Newbie
|
 |
« Reply #177 on: February 27, 2017, 10:34:07 PM » |
|
Multumesc ! Sunt uimit,entuziasmat, nu ma asteptam la asa ceva  Tinem aproape !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
colonelu
Newbie
|
 |
« Reply #178 on: March 01, 2017, 08:42:27 AM » |
|
Multumesc ! Sunt uimit,entuziasmat, nu ma asteptam la asa ceva  Tinem aproape ! nici o problema.. asa sunt eu ...sar imediat in ajutorul celor nevoiasi care au bani putini dar vor lucruri scumpe.. ai tot dreptul sa fii uimit ...si eu as fi in locul tau daca un necunoscut s-ar oferi din senin sa-mi faca cadou un pui de 300-4000-500 de euro... dar nu trebuie sa fii prea entuziasmat deoarece inca nici nu am facut monta iar pana atunci pamantul se invarte si cine stie ce se mai poate intampla in univers... oricum ...tinem aproape poate poate ai noroc cu carul 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bzz
Newbie
|
 |
« Reply #179 on: March 02, 2017, 01:20:57 AM » |
|
MESAJ PRIMIT AZI : buna ziua.nu a reusit sa va mai puna catelusul pt ca prin posta si celalte moedalitati nu ar fi insemnat sa ramana catelul in masina vreo 2 zile la ei si nu s a putut nici prin tir . imi pare rau,o zi buna
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|