Forum ciobanesc german
January 30, 2017, 07:33:37 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 [12]   Go Down
  Print  
Author Topic: Atentie de unde va cumparati caini!  (Read 27387 times)
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
marius529
Newbie
*

« Reply #165 on: October 27, 2016, 04:52:18 PM »

Nu are nici un pedigree,asta e sa mi fie invatatura de minte.Cainele e mare acum e frumos e sanatos ma bucur de el asa cum e fara pedigree,nici nu mi pot imagina cum ar fi fost viata fara el.o zi buna la toata lumea.
GODRA ATTILA
Hero Member

« Reply #166 on: January 18, 2017, 04:14:00 PM »

buna ziua.Aveti grija si cu canisa Wolfenwald.Un domn a cumparat de la domnul Tanczos(canisa Wolfenwald) o femeluta cu probleme genetice care dupa o saptamina de la cumparare a trebuit sa fie eutanasiat.Domnul Tanczos trebuia sa restituie banii da-ti pentru femeluta,dar domnul Tanczos a refuzat.Eu personal tot am cumparat de la domnul Tanczos o femela cu par lung,care din pacate este displazica.am avut si eu promisunea ca primesc un alt pui,dar deatunci domnul Tanczos nu raspunde la telefon.Aveti grija,macar altii sa nu pateasca,ca noi.
Thara
Global Moderator

« Reply #167 on: January 18, 2017, 06:26:34 PM »

http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php/topic,8907.msg246460.html#msg246460  Roll Eyes 
von Abgrund
Full Member

« Reply #168 on: January 21, 2017, 12:40:01 AM »

von Abgrund - German Shepherd Kennel - Sibiu - Hemannstadt
GODRA ATTILA
Hero Member

« Reply #169 on: January 23, 2017, 04:37:55 PM »

Nici un upps.pe vremea aia cand persoana a scris,actele puilor erau la COR,si dansul avea promisiunea ca oricand sint disponibil sa dau un alt pui.In comparatie de domnul Tanczos,care dupa ce bate joc de mai multe persoane,incepe cu amenintari si cu aberatii,niste lucruri ce un om normal nu face.eventual sint si alte persoane care pot confirma asta.trebuie intrebat domnul Calin (vom Turenhof),ce fel de persoana e domnul Tanczos.Horia chiar te rog s-al intrebi pe Calin.Stiu ca esti bine cu el.
von Abgrund
Full Member

« Reply #170 on: January 27, 2017, 12:10:38 PM »

Nici un upps.pe vremea aia cand persoana a scris,actele puilor erau la COR,si dansul avea promisiunea ca oricand sint disponibil sa dau un alt pui.In comparatie de domnul Tanczos,care dupa ce bate joc de mai multe persoane,incepe cu amenintari si cu aberatii,niste lucruri ce un om normal nu face.eventual sint si alte persoane care pot confirma asta.trebuie intrebat domnul Calin (vom Turenhof),ce fel de persoana e domnul Tanczos.Horia chiar te rog s-al intrebi pe Calin.Stiu ca esti bine cu el.
Nu contest nimic, doar ma amuz de cum sunt puse problemele si de vigilenta apriga a lui Carmen.

von Abgrund - German Shepherd Kennel - Sibiu - Hemannstadt
flavius02
Jr. Member
**

« Reply #171 on: January 27, 2017, 01:33:25 PM »

Banu-i ochiu dracului ! Nu se mai tine cont nu nimica .....asta este din pacate .
Pages: 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 [12]   Go Up
  Print  

Jump to: